برداشت چیکو در هرمزگان آغاز شد

به
گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، سید سعید مدرس با اشاره به آغاز برداشت چیکو
در هرمزگان اظهار داشت: به‌دلیل خشکسالی‌های اخیر تولید امسال نسبت به سال قبل تغییری
نداشته است.

وی عنوان
کرد: شهرستان‌های میناب و رودان عمده مناطق کشت چیکو در استان هستند.

معاون
بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان خاطر نشان کرد: محصولات برداشت‌شده
علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی استان به استان‌های تهران و اصفهان ارسال می‌شود.

مدرس
اظهار کرد: عدم وجود بازار فروش، عدم صنایع بسته‌بندی و فرآوری از مهمترین مشکلات بهره‌برداران
می‌باشد.

وی در
پایان افزود: چیکو میوه گرمسیری با موطن هندوستان است که در سال‌های اخیر کشت آن در
هرمزگان ترویج شده است و فصل برداشت این میوه از تیرماه آغاز و تا اوایل شهریور ادامه
دارد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *